В събота – всички на минимаратона в Стара Загора!

STZAGORA.NET
СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,
За пръв път в Стара Загора на 21 април ще се проведе благотворително масово бягане „Стара Загора, най-спортният град в България” със специалното участие на изгряващата музикална звезда Рафи Бохосян, победител в първия “X Factor България”.

Каним Вас, вашите близки, приятели и служители да се включите в тази благотворителна инициатива.

Организатори на събитието са Община Стара Загора, Обществен дарителски фонд, Спортен клуб по лека атлетика “Берое” и Българско училище за политика „Димитър Паница”.

Инициативата се провежда с подкрепата и съдействието на кмета на Община Стара Загора – г-н Живко Тодоров.

Благотворителното масово бягане ще протече при следната организация:

Регистрация: 12:00 ч. до 15:45 ч.
Начало: 16:00 часа
Старт/Финал: пред Община Стара Загора

Определеното трасе е в рамките на центъра на града, покрива разстояние от километър и половина и не изисква специална подготовка.

Минимална такса участие – 2 лв.
Максимална такса – без ограничение.

При регистрацията всеки участник получава състезателен номер и силиконова гривна с надпис „АЗ ОБИЧАМ СТАРА ЗАГОРА”, а всички финиширали – бутилка освежителна напитка и вафла.

Награди ще бъдат раздадени за финиширалите първи при мъжете и жените, за най-млад и най-възрастен участник, за най-атрактивен състезател и за най-масово участие.

Набраните средства са за изграждането на фитнес на открито на ъгъла на ул. „Петър Парчевич” и ул. „Ген. Гурко”. Фитнесът на открито включва различни спортни уреди, които са подходящи за хора от всички възрасти, включително и за хора с увреждания. Площадката е добра алтернатива за младежите, както и за хора, за които залите по една или друга причина са недостъпни.

Можете да подкрепите инициативата и чрез директни дарения по сметката на Фондация «Обществен дарителски Фонд – Стара Загора» в лева:
IBAN: BG57 FINV 9150 10BG N05T 02; банков код: FINVBGSF
Първа инвестиционна банка – клон Стара Загора

Разчитаме на Вашата съпричастност за реализирането на тази идея!

За допълнителна информация и предварителни групови регистрации може да се свържете с нас на тел: 042/602 155, e-mail: office@fund-sz.org или на адрес: Стара Загора, ул. „Граф Игнатиев” 14, както и да посетите сайта на инициативата – www.fund-sz.org/sportna-zagora или Facebook http://www.facebook.com/SportnaZagora
*

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн