Старозагорската структура на КТ “Подкрепа” – най-многобройна

STZAGORA.NET
Структурата на КТ “Подкрепа” в Cтарозагорски регион е най-многобройната в страната, показват данните от преброяването на синдикалните членове. То се прави с цел да се определят национално представените организации, които ще участват в Националния съвет за тристранно сътрудничество.

“Членовете ни са 8200, а в региона влизат общините Стара Загора, Чирпан, Гълъбово и Раднево. Казанлък, Мъглиж, Николаево, Павел баня и Гурково са отделен регион и там има още около 3000 души. Според неокончателни данни в национален мащаб, структурите ни наброяват над 80 хиляди човека, точният им брой ще бъде ясен до края на май. Така че имаме основание да сме доволни – само в нашия регион са 10 на сто от всички членове”, коментира председателят на СРС “Подкрепа” Михаил Михайлов. По браншове най-големите организации са във въгледобива, енергетиката, медиците, учителите, служителите в администрацията.

Таня ИВАНОВА
*

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн