Кулинарно състезание “Аз готвя с мама” организира за 8 март община Чирпан

STZAGORA.NET
Кулинарно състезание „Аз готвя с мама” организира за Денят на жената община Чирпан. Състезанието ще стартира в 16.30 часа на 7 март в Междуучилищния център в града. Победителят в кулинарията ще бъде избран след три кръга, уточняват от администрацията.

Всички деца, които желаят да се включат, е необходимо да изпратят писмо на тема „Магията на мама”, като се посочи точната рецепта и продуктите, нужни за любимото ястие, което ще приготвят заедно с нея, трите имена на участниците в отбора и телефон за връзка. Писмата се изпращат на имейл kultura_chirpan@abv.bg или в урната във фоайето на Общината, за звено „Култура”. Най-оригиналните писма, изпратени в срок до 5 март, ще бъдат допуснати до втория кръг.

В следващия етап от състезанието отборите ще се състезават за приза „За мен и мама кулинарни тайни няма”. Всеки отбор ще се състои от по 4-ма души (мама и малки помощници), ще се допускат само рецепти с минимална термична обработка или асортимент от рецептурника на студената кухня. Максималното време за приготвяне на ястието трябва да е до 15 минути.

Победителят ще бъде обявен в третия кръг от кулинарното състезание.
-

spodelime.com


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн