Иван Ангелов е номиниран за “Мистър Икономика”

STZAGORA.NET

Иван Ангелов

Съсобственикът на веригата предприятия за отглеждане на птици и преработка на птиче месо “Градус” – Иван Ангелов, е сред 16-те номинирани за наградата “Мистър Икономика 2011″ на сп. “Икономика”. 33-членното жури е направило номинациите в пет обновени категории – “Цялостен принос за развитие на българската икономика”, “Принос в развитието на индустрията”, “Принос в развитието на финансовия сектор”, “Принос в развитието на търговията и услугите” и “Принос в развитието на земеделието и храните”.

Списание “Икономика” ще връчи и една специална награда за лидер в бизнес-управлението. Номинацията на Иван Ангелов е в категорията “Принос в развитието на земеделието и храните”. Негови конкуренти в категорията са Димитър Зоров, собственик на фирма “Зоров 97″, производител на млечни продукти “Пършевица”, и “Лидл”, част от немската “Шварц-група”, оперираща в областта на търговията с хранителни и нехранителни продукти.

Сред членовете на журито са водещи икономисти и финансисти, предприемачи и мениджъри, както и носители на приза “Мистър Икономика” през годините. По традиция победителят получава статуетката “Рибарят и златната рибка” на изтъкнатия скулптор Ставри Калинов, превърнала се в запазена марка на конкурса в годините на неговото провеждане.

Церемонията по награждаването е на 30 ноември в Националния исторически музей и ще се излъчва директно по БНТ.

Слава АНГЕЛОВА
-

бутон за сайт


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн