Никола Пеев остава кмет на Змейово

STZAGORA.NET

Никола Пеев

Никола Пеев остава кмет на старозагорското село Змейово, след като Административният съд в Стара Загора отхвърли жалбата, подадена от Стоян Трифонов за касиране на изборите. Решението влезе в сила на 18 ноември т.г.

Припомняме, че на заседанието на съда на 11 ноември Трифонов поиска повторно преброяване на бюлетините и предвид малката разлика в получените гласове за двамата кандидати, възлизаща на 5 гласа, съдът уважи искането. След повторното ръчно преброяване на бюлетините в съдебната зала разликата в гласовете се увеличи, тъй като в определените за действителни бюлетини с името на независимия кандидат за кмет Стоян Трифонов бяха намерени три съмнителни, които бяха обявени за недействителни. Окончателният резултат от броенето показа, че Никола Пеев е получил 202 гласа, а Трифонов – 195. Съдът се произнесе окончателно в предвидения 7-дневен срок.

Жанета ДЕЯНОВА
-

бутон за споделяне


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн