Живко Тодоров: Остава една крачка до успеха. Да я направим в екип!

STZAGORA.NET
През изминалия месец поисках от Вас да подкрепите новите ни цели и да ни помогнете да изградим силен екип, който да работи за Стара Загора. Благодаря Ви за убедителната подкрепа на първия тур. Тя е важна за ускореното развитие на града и на цялата община.

Благодаря както на тези 29 314 старозагорци, които гласуваха с бюлетина № 2, така и на тези, които избраха други кандидати за кметове. Политическите различия са важни, защото са в основата на демокрацията. Не можем и не трябва всички да мислим еднакво. Не можем и не трябва всички да сме от една партия. Уважавам вижданията и избора на всички старозагорци и заявявам, че на 31-и октомври, един ден след изборите, новият кмет и новата администрация ще бъдат на града, а не на ГЕРБ или БСП.

Като кмет на Стара Загора няма никога да деля хората! Точно затова заявих ясно, че няма да водя никакви преговори за подкрепа с която и да е политическа сила и не водих такива. Убеден съм, че партийните лидери нямат право да търгуват помежду си полученото доверие и гласовете, които хората са им дали на избори.

В следващите месеци моля старозагорци само за едно единствено нещо. Да бъдете активни и да ни помогнете, за да изградим силна общинска администрацията, която работи еднакво добре и еднакво честно за всички граждани. В тази администрация всеки ще трябва да работи за града и да следва принципа, че в Стара Загора няма “ние” и “вие”.

Важно е да имаме енергичен старт и много силни първи месеци. Казвам Ви това, защото вече мисля за работата, която ни предстои от понеделник нататък. Голямата преднина, която ми дадохте на първия тур, ме задължава да мисля по-малко за изборния ден и повече как да продължим на висока скорост в управлението на общината. Важно е да пренесем позитивната си енергия, която натрупахме по време на изборната кампания в общината.

Благодаря за доверието! Искам когато в неделя отидем до избирателните секции всички да сме уверени, че избираме кмет, който е напълно наясно, че в следващите четири години ще работи много, който е готов да се справя в тежки моменти и в кризисни ситуации, ако и когато такива има.

Направихме първата крачка към промяна на статуквото в Стара Загора, и то за добро! Изборът на старозагорци беше категоричен, добър и правилен! Сега Ви моля да направим заедно една последна и решителна крачка. На 30-ти октомври да потвърдим също толкова категорично избора си! Заради Стара Загора!
-

социални бутони


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн