Печатаха нови бюлетини за Тулово

STZAGORA.NET
Заради сгрешен номер в бюлетина на кандидат за кмет на село Тулово, община Мъглиж, се е наложило да бъдат отпечатани нови бюлетини. Изборният процес в селото е бил прекратен в 8,00 часа днес след сигнал, че вместо номер 32 за един от кандидатите е изписан номер 33, съобщи председателят на ОИК в Мъглиж Радни Раднев. Бюлетините са били иззети и се наложило отпечатването на нови в старозагорска печатница. След като представители на ОИК са донесли от Стара Загора новите бюлетини, изборният процес е бил възстановен около 10,50 часа.

В Тулово за кметския пост се състезаваха шестима кандидате.

В избирателната секция на с. Медникарово, община Гъбълово пък са били намерени бюлетини за кмет на град Шипка. Сигналът е подаден от избирател вчера около обяд. При проверка на място от ОИК Гълъбово са установи, че при пакетирането, по погрешка в пакета с бюлетини за кмет на Медникарово са сложени шест бюлетини за кмет на Шипка. След съставяне на пртокол чуждите бюлетини са били иззети и изборният процес е продължил нормално.

Йовка ВЕЛИКОВА
-

бутони към социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн