Амур грабна „Златна рибка” на турнира по спортен риболов за купата на ГЕРБ

STZAGORA.NET

Кандидат-кметовете на Стара Загора и Раднево Живко Тодоров и д-р Юлиан Илчев връчват купата на победителя в риболовния турнир Христо Христов.

Впечатляващ амур с тегло близо 11 килограма хвана победителят в първия турнир по спортен риболов, организиран на язовир “Овчарица” от ПП ГЕРБ. Дори проливният дъжд, излял се на 9 октомври, не попречи на 47-те състезатели да премерят късмет, сили и възможности.

Турнирът се проведе под патронажа на кандидатите за кметове от ПП ГЕРБ на Стара Загора и Раднево – Живко Тодоров и д-р Юлиан Илчев, които лично наградиха участниците и победителите.

Най-голяма слука споходи Христо Христов от Стара Загора, който зае първото място с 13,520 кг уловена риба. На неговата въдица се закачи и най-големият екземпляр, заради което освен купата на ГЕРБ той получи и статуетката „Златна рибка”. Най-малката уловена рибка – попче с тегло 2 грама, също клъвна на Христо Христов.

Второто място и сребърният медал бяха заслужени от Мария Иванова, която отвя останалите представители на силния пол с достойните 8,440 кг. риба.

Трети в оспорваната надпревара се класира Митко Апостолов с 6,540 кг.

Най-младият участник в турнира бе 12-годишният Махаил Петров.
-

бутон за социални мрежи


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн