Назначиха нов директор на НОИ в Стара Загора

STZAGORA.NET
Димитър Щерев е новият директор на Териториалното поделение на НОИ в Стара Загора. Той е назначен след спечeлването на конкурс.

Димитър Щерев е роден през 1971 година в Стара Загора. Средното си образование е завършил е СОУ “Иван Вазов” в родния си град, а висшето – в Стопанска академия “Д.А.Ценов” в Свищов. В системата на НОИ има над 15 години стаж на различни позиции. В периода 2005 – 2009 година е и.д. директор на ТП на НОИ в Стара Загора, а до назначаването си на новия пост е началник-отдел “Краткосрочни приходи и контрол”.

Сред колегите си Димитър Щерев е познат като добър специалист, познаващ спецификата на работата, умеещ да взема бързи и адекватни решения. Семеен е, има двама сина – Виктор на 13 години и Емил – на 3 месеца. Съпругата му Десислава Щерева също работи в социалната сфера, но в момента е в майчинство.

Досегашният директор на ТП на НОИ Петър Мръцков, който навършва пенсионна възраст в началото на ноември, е освободен.

Таня ИВАНОВА
-

spodelime.com

1 коментар on “Назначиха нов директор на НОИ в Стара Загора”

  • Якия wrote on 20 юли, 2011, 18:50

    То остава и да кажат, че ТЕ са на дъното на всичко! Техният служител да не би да си е спестявал пари от заплатата, че да ги раздава за подкупи…


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн