Усилено подготвят „БАТА АГРО” 2011

STZAGORA.NET

Тази година организаторите предвиждат по-големи площи, на които ще бъдат демонстрирани машините

Второто издание на „БАТА АГРО” е разгара на подготовката си. Както всяка година, така и тази членовете на БАТА своевременно разпределиха изложбените площи чрез жребий, като по този начин дадоха възможност на все по-нарастващия брой заявили участие фирми да могат да заемат добри позиции на терена.

Тази година „БАТА АГРО” ще се проведе от 10 до 14 май на Аерогарата в Стара Загора. Организаторите влагат усилия в още по-добра организация на терена, обособени места за почивка, повече хранителни зони и увеличаване на местата за паркиране.

В услуга на земеделските производители, които ще посетят изложението, теренът за демонстрации ще бъде разширен, така че да се наблюдава земеделската техника в работен режим при по-добри условия.

Като комплимент към гостите на изложението, на официалното откриване те ще имат възможността да се насладят на изпълненията на един от най-популярните детски ансамбли в България – „Загорче”.

сподели ме


echo
Copyright © 2024 Стара Загора днес. Всички права запазени. ЗА КОНТАКТИ: E-mail: epdobreva@abv.bg Собственик и издател: "Ерима Трейд" ЕООД, Евгения Добрева.
Powered by уеб дизайн